Aynı cezaevinden bir firar daha!

Balıkesir’in Bandırma Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda hükümlü 32 yaşındaki Orhan Tesenli, dün firar etti. Cezaevi önünde bekleyen otomobile binerek kaçak Tesenli’nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.Bandırma Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda ’mala zarar vermek’ su

Aynı cezaevinden bir firar daha!

Balıkesir’in Bandırma Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda hükümlü 32 yaşındaki Orhan Tesenli, dün firar etti. Cezaevi önünde bekleyen otomobile binerek kaçak Tesenli’nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Bandırma Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda ’mala zarar vermek’ suçundan hükümlü bulunan Orhan Tesenli, dün akşam saatlerinde cezaevinden firar etti. Sayım sonrası kaçtığı anlaşılan Tesenli’nin, cezaevinin önünde bekleyen ve plakası belirlenen bir otomobile binerek uzaklaştığı anlaşıldı.

Cezaevi idaresi, Orhan Tesenli’nin yakalanması için polis ve jandarmaya bilgi verdi. İlçenin giriş ve çıkışında önlem alan ekipler, otomobili arıyor.

Aynı cezaevinde aynı suçtan yatan Engin Kılıç geçen eylül ayında, Ferahmus Güneş ise geçen ekimde firar etmişlerdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem