AYM'den flaş Youtube kararı!

Anayasa Mahkemesi, video paylaşım sitesi Youtube'un erişime engellenmesiyle ilgili yapılan başvurularda, başvurucuların haklarının ihlal edildiğine karar verdi. Anayasa Mahkemesi, kararı Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı'na gönde

AYM'den flaş Youtube kararı!

Anayasa Mahkemesi, video paylaşım sitesi Youtube'un erişime engellenmesiyle ilgili yapılan başvurularda, başvurucuların haklarının ihlal edildiğine karar verdi. Anayasa Mahkemesi, kararı Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı'na gönderecek.

2 BAŞVURU SONRAYA BIRAKILDI

Öte yandan, Anayasa Mahkemesi, Ergenekon sanığı Fatih Hilmioğlu ile Abdullah Öcalan'ın yaptığı bireysel başvuruları daha sonra görüşme karar aldı.

HÜKÜMETTEN İLK TEPKİ

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Anayasa Mahkemesi'nin Youtube kararını açıklamasından sonra açıklama yaptı. Bozdağ, "AYM'nin gerekçeli kararını gördükten sonra konuşacağım." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem