Aydın’dan gelin almak zor iş !

Artvinli damat Akansel Serkan Kuru, Aydın'dan gelin aldığına bin pişman oldu.Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye memurlarından Akansel Serkan Kuru ile Nazilli'de özel bir iş yerinde çalışan Ayşe Utaş, geçtiğimiz günlerde düzenlenen düğün töreni ile dünya

Aydın’dan gelin almak zor iş !

Artvinli damat Akansel Serkan Kuru, Aydın'dan gelin aldığına bin pişman oldu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye memurlarından Akansel Serkan Kuru ile Nazilli'de özel bir iş yerinde çalışan Ayşe Utaş, geçtiğimiz günlerde düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Aydın'ın Yenipazar ilçesindeki belediye düğün salonunda gerçekleştirilen düğün sonrası damat Kuru'yu evlerinin önünde arkadaşları karşıladı. Kuru'nun arkadaşları genç çifte damat işkencesi yapmak istediklerini söyleyerek damadı gelin arabasından indirdi. Kendilerine menemen yapmasını isteyen arkadaşlarına uzun süre direnen Kuru, ısrarlara daha fazla dayanamayarak arkadaşlarının isteğini yerine getirdi.

SOĞANLAR GÖZ YAŞARTTI

Etrafını saran arkadaşlarının bakışları arasında menemen yapmak için hazırlıklara başlayan damat, kendisine verilen malzemeleri tek tek doğramaya başladı. Sıra soğan doğramaya geldiğinde ise damadı kötü bir sürpriz bekliyordu. Gereğinden fazla soğan verilen Kuru, soğanları tek tek temizleyip doğrarken soğanın gözüne kaçması nedeniyle gözleri kızararak yaşardı. Göz yaşlarına hakim olamayan Kuru zor da olsa soğanları doğramayı başardıktan sonra menemeni hazırladı.

ONAY GELİNDEN ALINDI

Menemeni ilk olarak eşine yedirerek tadı konusunda eşinden onay alması istenilen damat kendi elleriyle eşi Ayşe Utaş'a menemenin tadına baktırdı. Utaş'ın onayı sonrası diğer işkencelerden kurtulan Kuru daha sonra menemeni arkadaşlarına ikram etti. Hep birlikte yenilen menemen sonrasında Kuru'nun arkadaşları genç çifte mutluluklar dileyerek evlerinin yolunu tuttu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler