Aydın "Patriot ABD'yi korumak için

Trabzon MHP milletvekili Koray Aydın TBMM’de yaptığı konuşmada iktidar tüm güçleri tek kolda toplamaya çalışıyor dedi. Aydın, “ Malatya’daki füze radar üstü için patriot füzelerini getirdiler. Peki oradaki üst kimin ABD’nin yanı Amerika’yı kollamak için b

Aydın "Patriot  ABD'yi korumak için

Trabzon MHP milletvekili Koray Aydın TBMM’de yaptığı konuşmada iktidar tüm güçleri tek kolda toplamaya çalışıyor dedi. Aydın, “ Malatya’daki füze radar üstü için patriot füzelerini getirdiler. Peki oradaki üst kimin ABD’nin yanı Amerika’yı kollamak için böyle bir önlem alınıyor.

Bu böyle olmaz. AKP tamamen dış güdümlere teslim oldu.  Dış basında çıkan bir haberde Amerika patroit füzesi savunma amaçlı istedi. Bu durumu Başbakan sonradan yalanladı. Ama patriotlar kuruluyor düğmeside bizde değil dışarıda. Tetik bizde değil ülkemizi nasıl koruyacağız. İsrail için koruma kuruyoruz parasını da biz veriyoruz.”dedi.

Başbakan’ın hiçbir işten haberi yok söyleyen Aydın, “ Başbakan bilmiyor Libya İzmir’den vuruluyor. Başbakan Obama ile görüşüyor insansız hava uçakları için uçaklar 20 gün önce gelmiş. Şimdi patriot füzelerinde durum yine aynı Başbakan hiç bir şeyden haberi yok.”şeklinde konuştu 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem