Ayakkabı tabanından kokain çıktı

İstanbul Polisi, uluslar arası uyuşturucu ticareti yapan kuryelere yönelik Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanlarında operasyon düzenledi.İstanbul Polisi, uluslar arası uyuşturucu ticareti yapan kuryelere yönelik Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanlarında o

Ayakkabı tabanından kokain çıktı

İstanbul Polisi, uluslar arası uyuşturucu ticareti yapan kuryelere yönelik Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanlarında operasyon düzenledi.

İstanbul Polisi, uluslar arası uyuşturucu ticareti yapan kuryelere yönelik Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanlarında operasyon düzenledi. Operasyonda ayakkabı ve terliklerin tabanı ile parfüm kutularına zulalanmış 10 kilo 416 gram uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, biri kadın 3 kişi yakalandı.

BAVULDAKİ TERLİK VE AYAKKABILARDAN KOKAİN ÇIKTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uluslar arası uyuşturucu ticareti yapan uyuşturucu kuryelerinin yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan bir haftalık çalışmalar sonucunda tespit edilen uyuşturucu kuryelerine yönelik Sabiha Gökçen ve Atatürk havalimanlarında operasyon düzenledi.

Operasyonda Tunus vatandaşı Azed S.'yi gözaltına alan Polis, bavulunda arama yaptı. Ayakkabı ticareti yaptığı süsü veren Azed S.'nin bavulundan terlikler ve ayakkabılar çıktı. Ancak bavuldaki terlik ve ayakkabıların tabanına bakan polis, zulalanmış 2 kilo 130 gram kokainle karşılaştı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Öte yandan, batı Afrika ülkesi Senegal açıklarında Türkçe ismi "Yeşil Burun Adaları" olan De Cabo Verde vatandaşı Benvinda D.M.C. isimli kadın kurye ise Latin Amerika ülkesi Brezilya'da Sao Paulo'dan temin edip 48 parfüm kutusuna zulaladığı 3 kilo 100 gram kokainle yakalandı.

Ayrıca hem Hollanda hem de Türkiye vatandaşı olan Osman A., İstanbul Aksaray'da temin ettiği ve Hollanda'ya götürmek üzere bir bavul içine yerleştirdiği 5 kilo 186 gram eroinle yakalandı. Olayla ilgili biri kadın olmak üzere gözaltına alınan 3 şahıs çıkarıldıkları mahkeme tarafından cezaevine gönderildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem