Avukatlar İmralı'da!

Bu sabah Gemlik'e gelen Abdullah Öcalan'ın savunmasını üstlenen avukatlardan Doğan Erbaş, İbrahim Bilmez, Hakan Sadak ve Fuat Coşacak kimlik kontrolleri ve üst aramalarından sonra yanlarında getirdikleri gazete ve kitaplarla İmralı'ya gitti.12 Haziran mil

Avukatlar İmralı'da!

Bu sabah Gemlik'e gelen Abdullah Öcalan'ın savunmasını üstlenen avukatlardan Doğan Erbaş, İbrahim Bilmez, Hakan Sadak ve Fuat Coşacak kimlik kontrolleri ve üst aramalarından sonra yanlarında getirdikleri gazete ve kitaplarla İmralı'ya gitti.

12 Haziran milletvekili seçimi sonuçlarını değerlendirecek Abdullah Öcalan'ın eylemsizlikle ilgili kararı bekleniyor. Öcalan’ın eylemsizlik süresini 1 Eylül’e uzatacağı belirtiliyor.

Kürt sorununun çözümü için 15 Haziran’a kadar süre veren Abdullah Öcalan “Ya anlamlı bir müzakere dönemi başlar ya da büyük bir savaş başlar, kıyamet kopar" demişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler