Avcı patlamayı değerlendirdi

Konyaaltı Kitap Fuarı'na katılan eski Emniyet Müdürü ve Yazar Hanefi Avcı, Ankara'daki patlama olayını değerlendirdi. Avcı, "Daha önceki olaylara bakılınca bir benzerlik var. Terörle mücadelemiz makul ve mantıklı değil, bir takım yanlışlıklar var" dedi.Ko

Avcı patlamayı değerlendirdi

Konyaaltı Kitap Fuarı'na katılan eski Emniyet Müdürü ve Yazar Hanefi Avcı, Ankara'daki patlama olayını değerlendirdi. Avcı, "Daha önceki olaylara bakılınca bir benzerlik var. Terörle mücadelemiz makul ve mantıklı değil, bir takım yanlışlıklar var" dedi.

Konyaaltı Belediyesi'nin bu yıl 6'ncısını düzenlediği Konyaaltı Kitap Fuarı kitapseverlerle yazarları buluşturmaya devam ediyor. "Barış için okumak lazım" sloganıyla Cam Piramit'te 133 yayınevi, 94 yazar ve sanatçının okuyucularıyla buluştuğu fuara ilgi yoğun oldu. Özellikle hafta sonunu fırsat bilen bir çok aile çocuklarını da yanına alarak yayınevi stantlarını gezdi. Ziyaretçilerin ilgisinin özellikle çocuk kitapları ve mizah yayınevlerinde olduğu görüldü. Fuar süresince ünlü yazarlarda okuyucuları ile imza gününde buluştu. Hanefi Avcı, İhsan Eliaçık, Yalçın Küçük, imza gününde sevenleriyle buluştu. Kitaplarını imzayalan yazarlar, bazı hayranlarının hatıra fotoğrafı çektirme isteklerini ise kıramadı.

"ANKARA'DAKİ PATLAMANIN ÖNCEKİ OLAYLARLA BENZERLİĞİ VAR"

Fuarda Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'da "Cemaatin İflası" isimli kitabı ile okuyucularıyla buluştu. İmza gününde okuyucularıyla bir araya gelen Avcı, kitabında 17-25 Aralık dönemini ve cemaatin hükümeti devirmeye yönelik yaptığı operasyonları anlattığını söyledi. Ankara'da meydana gelen ve 95 kişinin hayatını kaybettiği patlama olayını da değerlendiren Avcı, "Terör olayları bir çok can aldı. Ölenleri rahmetle anıyoruz. Olay çok yeni olduğu için detaylarını bilmiyorum. Daha önceki olaylara bakacak olursak bir benzerlik var. Bu olaylarla ciddi mücadele edilmesi lazım. Terörle mücadelemiz makul ve mantıklı değil. 50 yıldır terörle mücadele ediliyor. Eğer mantıklı olsaydı netice alınırdı. Şu duruma bakılırsa bir takım yanlışlıklar var. Türkiye'de olmaması gereken olaylar bunlar" diye konuştu.

Avcı patlamayı değerlendirdi

Avcı patlamayı değerlendirdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem