ATV'de başörtüsü Skandalı

Huzur Sokağı dizisinde başörtülü "Şükran" karakterini canlandıran Sinem Öztürk, başörtüsü için "görüntü kirliliği" tanımlaması yaptı.Yeni yayın döneminin en iddialı dizileri arasında gösterilen ATV'de yayınlanacak olan "Huzur Sokağı" dizisinin başrol oyun

ATV'de başörtüsü Skandalı

Huzur Sokağı dizisinde başörtülü "Şükran" karakterini canlandıran Sinem Öztürk, başörtüsü için "görüntü kirliliği" tanımlaması yaptı.

Yeni yayın döneminin en iddialı dizileri arasında gösterilen ATV'de yayınlanacak olan "Huzur Sokağı" dizisinin başrol oyuncusu Sinem Öztürk, başörtüsü için "sette görüntü kirliliği oluştururum diye endişe ettim" dedi...
 
ATV'nin haber kanalı A Haber'de yayınlanan "Sormak Lazım" programına katılan dizi oyuncularından Sinem Öztürk'ün başörtüsü ile ilgili sözleri çok tartışılacak.
 
Program moderatörünün başörtüsü ile ilgili sorusuna başörtülü karakteri canlandıran Öztürk, "İlk başlarda çok korkuyordum. Sette görüntü kirliliği yaratmayayım diye. Ancak yakıştı diye güzel tepkiler alınca motive oldum." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem