Atlar Özgecan anısına koştu

Türkiye Jokey Kulübü'nün (TJK) "Şiddetin karanlığına sevgi ile koşuyoruz" sloganıyla bu yıl 2.'sini düzenlendiği Özgecan Aslan Koşusu'nu Hürol Karahanoğlu'na ait "Duquan" isimli at jokey Ayhan Kurşun ile kazandı. Hürol Karahanoğlu, kupasını Özgecan Aslan'

Atlar Özgecan anısına koştu

Türkiye Jokey Kulübü'nün (TJK) "Şiddetin karanlığına sevgi ile koşuyoruz" sloganıyla bu yıl 2.'sini düzenlendiği Özgecan Aslan Koşusu'nu Hürol Karahanoğlu'na ait "Duquan" isimli at jokey Ayhan Kurşun ile kazandı. Hürol Karahanoğlu, kupasını Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan'a verdi.

Adana Hipodromu'nda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla toplumsal bir sorun olan "kadına şiddet" konusuna dikkat çekmek için düzenlenen günün 3. koşusunu, Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan'ın yanı sıra Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Yasin Kadri Ekinci, kent protokolü ve çok sayıda vatandaş takip etti. 6 safkanın yarıştığı Özgecan Aslan Koşusu'nu, Hürol Karahanoğlu'nun sahibi olduğu "Duquan" isimli at jokey Ayhan Kurşun ile kazandı.

1200 metre mesafeli ve 48 bin lira ikramiyeli kum pist koşusunda birinci olan "Duquan'ın sahibi Hürol Karahanoğlu'na "Özgecan Aslan Kupası'nı baba Mehmet Aslan verdi. Karahanoğlu ise teşekkür ederek kupayı tekrar baba Mehmet Aslan'a verdi.

Yarışın ardından Vali Mustafa Büyük ve Başkan Sözlü, Adana Hipodromu içinde oluşturulan "Özgecan Aslan Korusu'na fidan dikti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem