AT'ı arabaya neden bağladılar?

Akaryakıta yapılan zamları protesto eden Dünya Demokrasi Hareketi (DDH) üyeleri, tepkilerini bir arabayı ata bağlayıp, çektirerek gösterdiler.Ankara Sıhhiye'deki Abdi İpekçi Parkı'nda bir araya gelen DDH üyeleri, parka, camında "Yeryüzünün samanla çalışan

AT'ı arabaya neden bağladılar?

Akaryakıta yapılan zamları protesto eden Dünya Demokrasi Hareketi (DDH) üyeleri, tepkilerini bir arabayı ata bağlayıp, çektirerek gösterdiler.

Ankara Sıhhiye'deki Abdi İpekçi Parkı'nda bir araya gelen DDH üyeleri, parka, camında "Yeryüzünün samanla çalışan ilk arabası" yazısı bulunan ve kaplumbağa tabir edilen Volkswagen marka otomobil ile bir at getirdi. Vatandaşların da yoğun ilgisini çeken eylemde, protestocular "TBMM'de 'Benzin Fiyatları Araştırma Komisyonu' kurulsun" yazılı pankart açıp, "Artık benzin alamıyorum, lütfen samana zam yapmayın" yazılı döviz ve konuyla ilgili karikatürler taşıdı. Benzin fiyatlarının artması yüzünden akaryakıt sorununa atlı araba icat ederek çözüm bulan vatandaşın canlandırıldığı gösterinin ardından DDH Genel Başkanı Bayram Zilan, atlı arabanın açılış kurdelesini kesti. Saman verilen at daha sonra parkın içinde arabayı bir süre çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler