Atatürk'ün ruhunu çağırdılar

Katıldığı bir televizyon programında Besteci Erol Sayan, Gazi Mustafa Kemal hakkında öyle bir iddiada bulundu ki, hem programın sunucusu, hem de ekran başındaki milyonlar ağzı açık izledi.Erol Sayan, 1956 yılında ruh çağırma seansı sırasında Atatürk’ün ru

Atatürk'ün ruhunu çağırdılar

Katıldığı bir televizyon programında Besteci Erol Sayan, Gazi Mustafa Kemal hakkında öyle bir iddiada bulundu ki, hem programın sunucusu, hem de ekran başındaki milyonlar ağzı açık izledi.

Erol Sayan, 1956 yılında ruh çağırma seansı sırasında Atatürk’ün ruhunu çağırdıklarını ifade etti. Sayan, ‘Kıbrıs’la ilgili soru sorduk, bizi tersledi’ dedi.

BEN SİZİN OLDUĞUNUZ YERE İNEMEM DİYE KIZDI

Besteci Sayan, Atatürk’ün ruhunu çağırma olayının detaylarını şu sözlerle anlattı: “Evet çağırdık. 1956 yılıydı. Kıbrıs’la ilgili bir soru sorduk. Bize celallendi, ‘Ne siz bulunduğumuz yere çıkabilirsiniz ne de ben sizin olduğunuz yere inebilirim. Rahatsız etmeyin’ dedi. Adeta kovaladı bizi, tersledi. Biz de tekrar denemedik. Sorumuz, kendisinin Kıbrıs için söylediği ‘Bu millet o mahbubenin peşini bırakmayacaktır’ sözü üzerineydi.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler