Atatürk köşkünde video çekmek 200 tl

Büyükşehir Belediyesi’nin Kasım ayı çalışmaları Başkan Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında  yapılan toplantıyla devam etti Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 2016 Yılı Gelir Tarifesi’ni görüşerek karara bağladı. Plan ve Bütçe Komisyonu, gelir tarifesinde Atatürk K

Atatürk köşkünde video çekmek 200 tl

Büyükşehir Belediyesi’nin Kasım ayı çalışmaları Başkan Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında  yapılan toplantıyla devam etti

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 2016 Yılı Gelir Tarifesi’ni görüşerek karara bağladı. Plan ve Bütçe Komisyonu, gelir tarifesinde Atatürk Köşkü’nü ziyaretleri için belirlenen fiyatlara rağmen Başkan O. Fevzi Gümrükçüoğlu’nun önerisi geçti.

TRABZON Büyükşehir Belediyesi 2016 Yılı Gelir Tarifesini görüşerek karara bağladı. Plan ve Bütçe Komisyonu, gelir tarifesinde Atatürk Köşkü’nü ziyaretler için sivil 3,5 lira, öğrenci 1,5 lira, ticari amaçlı fotoğraf çekimi 50 lira, video çekimi ise 250 lira olarak belirlendi.

Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sivili 4 lira, fotoğraf çekimini 40 lira, video çekimini de 200 lira yaparak oyladı. Komisyonun fiyat teklifine 17 kabul oyu çıkarken Başkan Gümrükçüoğlu’nun teklifine 21 kabul oyu çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem