Atatürk için 12 saatlik sevgi nöbeti

CHP İzmir İl Gençlik Kolları, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası nedeniyle 12 saat sürecek "Ata'ya sevgi nöbeti" etkinliği düzenledi.Konak Cumhuriyet Meydanı'nda CHP İzmir İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Ata'ya sevgi nöbeti" etkinli

Atatürk için 12 saatlik sevgi nöbeti

CHP İzmir İl Gençlik Kolları, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası nedeniyle 12 saat sürecek "Ata'ya sevgi nöbeti" etkinliği düzenledi.

Konak Cumhuriyet Meydanı'nda CHP İzmir İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Ata'ya sevgi nöbeti" etkinliğine CHP İl Başkanı Bedri Serter'in yanı sıra milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 21.05'te saygı duruşu ile başlayan etkinlik, İstiklal Marşı'nın okunması sonrası "Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi" ile devam etti. CHP İl Başkanı Bedri Serter, daha sonra anı defterine günün anlam ve önemine dair bir yazı yazdı.

"Ata'ya sevgi nöbeti", akşam saat 21.05'ten sabah 09.05'e kadar devam edecek. Etkinlikte ayrıca Atatürk'ün hayatı ile ilgili belgeseller de gösterilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem