Atatürk Havalimanı’nda CNBLUE izdihamı

Türkiye'de düzenlenecek Asya Pasifik Şarkı Yarışması'na katılacak olan Güney Kore'nin genç Rock grubu CNBLUE, İstanbul'a gelişinde Atatürk Havalimanı'nda binlerce hayranı tarafından karşılandı. Grup üyeleri yoğun ilgiden ezilme tehlikesi geçirirken, polis

Atatürk Havalimanı’nda CNBLUE izdihamı

Türkiye'de düzenlenecek Asya Pasifik Şarkı Yarışması'na katılacak olan Güney Kore'nin genç Rock grubu CNBLUE, İstanbul'a gelişinde Atatürk Havalimanı'nda binlerce hayranı tarafından karşılandı. Grup üyeleri yoğun ilgiden ezilme tehlikesi geçirirken, polis ve özel güvenlik görevlileri grubun etrafında etten duvar ördü.

Güney Kore'de 2009 yılında FNC Entertainment şirketi adı altında çıkış yapan 4 üyeli Rock grubu CNBLUE'nun İstanbul'a gelişinde Türk hayranlarının ilgisi nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda izdiham yaşandı. Saatler öncesinden grubun fanları ellerindeki dövizlerle Dış Hatlar Terminali'nde beklemeye başladı. İstanbul'da 28 Ekim'de yapılacak Asya Pasifik Şarkı Yarışması için tarifeli bir uçakla Seul'den İstanbul'a gelen grup üyeleri, gümrüklü sahadan çıkışlarında hayranlarının ilgisi nedeniyle ezilme tehlikesi atlattı. Polis ve özel güvenlik ekipleri sanatçıların çıkışına yardımcı olmak için adeta etten duvar örerken, fanlar hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Güney Koreli sanatçılara hayranlarının ilgisi Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali dışında da devam etti. Aracın etrafını saran hayranları, grup üyelerini görmek için birbirleriyle yarıştı. Grubun katılacağı festivali 63 ülkeden 250'den fazla yayın kuruluşu yayınlayacak.

Grup üyelerini görmek için gelen bazı hayranları, "Saatlerdir bekliyoruz. Onları gördüğüme değdi" derken, bazı hayranlarının da mutluluktan ağladıkları gözlendi.

Atatürk Havalimanı’nda CNBLUE izdihamı

Atatürk Havalimanı’nda CNBLUE izdihamı

Atatürk Havalimanı’nda CNBLUE izdihamı

Atatürk Havalimanı’nda CNBLUE izdihamı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler