Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıda güvenlik zaafiyeti var mı?

Haber61 çarpıcı bilgilere ulaştı

Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıda güvenlik zaafiyeti var mı?
Haber61 Haber Servisi

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen ve İstanbul Valisi Vasip Şahin'in açıklamasına göre 28 kişinin hayatını kaybettiği ve 60 kişinin ise yaralandığı canlı bomba saldırısı ile ilgili çarpıcı detaylara ulaşıldı. Olayın ardından bazı basın organlarında güvenlik zaafiyeti olduğu öne sürülmüştü ancak olayın daha farklı geliştiği öğrenildi.

Haber61 Haber Servisinin edindiği bilgiye göre;  Havalimanındaki ilk patlamanın otopark alanında olduğu ve güvenlik ekiplerinin olay yerine hareketlenmesiyle teröristlerin havalimanına yöneldiği öğrenildi.  Keleş marka silah bulunduran 2 canlı bombanın dış hatlar terminalinin gidiş ve geliş kapılarına ateş açarak güvenlikleri bastırararak içeriye sızdıktan sonra koşarak kendilerini patlattığı bildirildi. 

Böylece havalimanına gizli şekilde giriş olduğu iddiaları boşa çıkarken direk olarak saldırı gerçekleştirildiği ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler