Atatürk Havalimanı'nda patlama!

Art arda patlamalar yaşandı

Atatürk Havalimanı'nda patlama!

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda dış hatlar terminalinde art arda 3 patlama yaşandı. Bakan Bekir Bozdağ ilk yaptığı açıklamada 10 kişinin hayatını kaybettiğini açıklamıştı ancak İstanbul Valisi Vasip Şahin 28 kişinin hayatını kaybettiğini ve 60 kişinin yaralandığını bildirdi. Başbakan Binali Yıldırım ise saat 03.00'da yaptığı açıklamada hayatını kaybedenlerin sayısının 36'ya ulaştığını kaydetti. Ayrıca Bakan Bozdağ yaptığı son açıklamada yaralı sayısının 147'ye uşaitığını belirtti.


Haber61 Haber Servisinin edindiği bilgilere göre; Dış Hatlar terminalinden giriş yapan bir kişi silahla etrafa ateş açmaya başladı. Ardından saldırganın kendini patlattığı bildirildi. 

Konuşan bir görgü tanığı ise, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinin otoparkında olduğunu ve aracına bindiği sırada ilk patlama sesinin duyulduğunu söyledi. Görgü tanığı ayrıca 50'ye yakın silah sesi duyduğunu ve patlamanın ardından ikinci bir bombanın daha patladığını ve çok sayıda ambulansın olay yerine geldiğini söyledi. Ayrıca olayların otopark kısmında gerçekleştiğini iddia etti.



.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem