Atatürk büstünde ilginç değişiklik!

Büstte "Ne Mutlu Türküm Diyene", "Türk Öğün Çalış Güven" ibareleri kaldırılarak yerine "Yurtta Sulh Cihanda Sulh" ibaresi konuldu.Kış aylarında yaşanan şiddetli soğuklar ve yağışlardan dolayı sıvası dökülen ve kötü bir görünüm arz eden Cumhuriyet Caddesi

Atatürk büstünde ilginç değişiklik!

Büstte "Ne Mutlu Türküm Diyene", "Türk Öğün Çalış Güven" ibareleri kaldırılarak yerine "Yurtta Sulh Cihanda Sulh" ibaresi konuldu.

Kış aylarında yaşanan şiddetli soğuklar ve yağışlardan dolayı sıvası dökülen ve kötü bir görünüm arz eden Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Atatürk büstü valilik tarafından yeniden onarıldı.

İl dışında getirilen özel mermer taşları ile yapılarak etrafı ışıklandırılan Atatürk büstü kaidesinin ön ve yan kısımlarında yer alan "Ne Mutlu Türküm Diyene, "Türk Öğün Çalış Güven" ibareleri kaldırılarak sadece ön kısma "Yurtta Sulh Cihanda Sulh" yazısı yazılması ise dikkatlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler