Ataşehir’de boru tipi bomba bulundu

Ataşehir'de bir inşaatın kulübesinde el yapımı boru tipi bomba bulundu. Olayla ilgili Suriye uyruklu inşaat bekçisi ifade işlemleri için gözaltına alındı.Olay Esatpaşa Mahallesi Vecibe Sokak'ta meydana geldi. İhbar üzerine inşaata gelen polis ekipleri, ka

Ataşehir’de boru tipi bomba bulundu

Ataşehir'de bir inşaatın kulübesinde el yapımı boru tipi bomba bulundu. Olayla ilgili Suriye uyruklu inşaat bekçisi ifade işlemleri için gözaltına alındı.

Olay Esatpaşa Mahallesi Vecibe Sokak'ta meydana geldi. İhbar üzerine inşaata gelen polis ekipleri, kapalı bir kutuyu fünye aracılığıyla patlattı. Kutudan çıkan el yapımı boru tipi bomba incelenmek üzere emniyete götürüldü. Bir süredir inşaatın bekçiliğini yapan ve ismi açıklanmayan 22 yaşındaki Suriye vatandaşı ise gözaltına alındı. Bombayı getiren şahsın Suriye kaynaklı bir terör örgütü adına çalıştığı iddia edildi.

Polis, inşaat ve bekçinin kaldığı kulübede geniş çaplı inceleme yaptı. Esatpaşa Mahallesi Muhtarı bombayı bekçinin getirdiğini ileri sürdü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler