Atanamayan öğretmenlerden klipli çağrı

Elazığ'da atanamayan öğretmenler, seslerini duyurabilmek için şarkı yazıp klip çekti. Öğretmen adaylarından Melek Dağaşan, şarkıda atanmayı bekleyen öğretmen adayının duygularını dile getirdiklerini belirtti.Elazığ'da son atamaların yetersiz olduğuna dikk

Atanamayan öğretmenlerden klipli çağrı

Elazığ'da atanamayan öğretmenler, seslerini duyurabilmek için şarkı yazıp klip çekti. Öğretmen adaylarından Melek Dağaşan, şarkıda atanmayı bekleyen öğretmen adayının duygularını dile getirdiklerini belirtti.

Elazığ'da son atamaların yetersiz olduğuna dikkat çekmen isteyen 6 öğretmen adayı, söz konusu duruma şarkı yazıp, klip çekerek tepki gösterdi. "Ata bizi devlet baba" adlı şarkıları sosyal medyada tıklanma rekoru kıran öğretmen adayları, 81 ilde atanamayan tüm öğretmenler adına böyle bir klip hazırladıklarını kaydetti. Şarkının sözlerini yazan öğretmen adaylarından Enes Bulut, seslerini duyurmak için böyle bir çalışma yaptıklarını anlattı.

"DEVLET BÜYÜKLERİMİZDEN MÜJDE BEKLİYORUZ"

Melek Dağaşan ise, atanamayan 400 bine yakın öğretmen adayının duygu ve düşüncelerini bu yolla dile getirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Yapılan 37 bin atamanın ülke genelindeki açık ve atanamayan öğretmen adaylarını dikkate aldığımızda yetersiz olduğunu düşünüyoruz. Bizler ve ailelerimiz büyük bir umutla Kasım sürecinden önce devlet büyüklerimizden büyük bir müjde bekliyoruz ve yarınlara gülümseyerek bakmak istiyoruz. Bizleri bekleyen öğrencilerimize ve sınıflarımıza gidip orada ülkemiz için yapmamız gereken şeyleri elimizden geldiğince en iyi şekilde yaparak bu ülkeye hizmet etmek istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler