Atamalar 2 Ekim'e ertelendi

Gaziler ile gazi ve şehit yakınlarının istihdamına yönelik atamalar, TBMM'de 1 Ekim'de düzenlenecek yeni yasama yılı açılış programı dolayısıyla, 2 Ekim Perşembe yapılacak. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca yapılacak 2 bin 500 gazi ile gazi ve şehit

Atamalar 2 Ekim'e ertelendi
Gaziler ile gazi ve şehit yakınlarının istihdamına yönelik atamalar, TBMM'de 1 Ekim'de düzenlenecek yeni yasama yılı açılış programı dolayısıyla, 2 Ekim Perşembe yapılacak.
 
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca yapılacak 2 bin 500 gazi ile gazi ve şehit yakınının atamasının, 1 Ekim Çarşamba gerçekleştirileceği duyurulmuştu.
 
Alınan bilgiye göre, yeni yasama yılının 1 Ekim Çarşamba başlaması dolayısıyla TBMM'de düzenlenecek program dolayısıyla atama töreninin, 2 Ekim Perşembe yapılması kararlaştırıldı.
 
Terörle Mücadele Kanunu kapsamında 3 bin 500 gazi ile gazi ve şehit yakınının kamuda istihdamına yönelik ilk grup atamaların geçen temmuz ayında yapılmasının ardından, ikinci grup atamalarla 2 bin 500 kişiye daha kamuda iş imkanı sağlanacak.
 
İstihdam hakkı sahiplerinin ilk il tercihleri dikkate alınarak gerçekleştirilecek atamalarla, 2 bin 500 kişi kamu kurum ve kuruluşlarındaki uygun memur, işçi veya hizmetli kadrolarına yerleştirilecek.  
 
İkinci grup atamalar dolayısıyla 2 Ekim Perşembe düzenlenecek törene, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın da katılması planlanıyor.
 
Atama sonuçları, Devlet Personel Başkanlığının internet sitesinden duyurulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem