Atalay Filiz hakkında ilk karar verildi!

Mahkeme kararı verdi...

Atalay Filiz hakkında ilk karar verildi!
Ankara'da iki ve İstanbul'da da bir cinayetin katil zanlısı olarak aranan ve İzmir'de yakalanıp, İstanbul'da hakim karşısına çıkarılan Atalay Filiz, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

SORGUSU 14 SAAT SÜRDÜ

İstanbul ve Ankara'daki 3 cinayetin zanlısı olarak aranırken dün İzmir'de yakalanan ve İstanbul'a getirilen Atalay Filiz, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulandı. Atalay Filiz'in emniyetteki sorgusu Pazar akşamı saat 20.20'de başladı, Pazartesi sabahı 10.25'te sona erdi. Ek gözaltı süresi alınmadı.

ZIRHLI ARAÇLA ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Filiz, çelik yelek giydirilerek zırhlı araçla Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi.

MAHKEME TARAFINDAN TUTUKLANDI

Atalay Filiz savcılık sorgunun ardından "tutuklama istemiyle" mahkemeye sevk edildi. Mahkeme ise, Atalay Filiz hakkında 'tasarlayarak adam öldürmek suçundan' tutuklama kararı verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler