Astsubay'ın cesedi bulundu!

ANTALYA'da önceki gün sahil kenarında bulunan ve kimliği belirlenemeyen erkek cesedinin, Diyarbakır’da görevli astsubay 35 yaşındaki Hakan Uçkun’a ait olduğu belirlendi.Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne önceki gün gelen ihbarı değerlendiren ekipler, Topçam Mev

Astsubay'ın cesedi bulundu!

ANTALYA'da önceki gün sahil kenarında bulunan ve kimliği belirlenemeyen erkek cesedinin, Diyarbakır’da görevli astsubay 35 yaşındaki Hakan Uçkun’a ait olduğu belirlendi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne önceki gün gelen ihbarı değerlendiren ekipler, Topçam Mevkii'nde üzerinde herhangi bir iz bulunmayan bir erkek cesedi buldu. Polis, incelemelerinin ardından cesedin astsubay Hakan Uçkun’a ait olduğunu saptadı. Evli ve bir çocuk babası olan Hakan Uçkun’un Balıkesir’de yaşayan ailesine ulaşan yetkililer, anne Bekiye Uçkun'u Antalya’ya davet etti. Adli Tıp Kurumu morguna gelen gözü yaşlı anne, oğlunun cesedini teşhis etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem