Astarı yüzünden daha pahalı

 Mehmet Ali Aydınlar yönetiminin federasyonun başına geçmesinin hemen ardından patlayan şike krizi ve savunmalar alınmadan yazılan ilk etik kurulu raporu kamuoyunda ciddi tartışmalara neden olmuştu. Kozmik odada çalışan ve delil kabul edilen tapeleri görü

Astarı yüzünden daha pahalı

 

Mehmet Ali Aydınlar yönetiminin federasyonun başına geçmesinin hemen ardından patlayan şike krizi ve savunmalar alınmadan yazılan ilk etik kurulu raporu kamuoyunda ciddi tartışmalara neden olmuştu. Kozmik odada çalışan ve delil kabul edilen tapeleri görüp değerlendirme yetkisine sahip olan etik kurulu üyelerine Futbol Federasyonu'nun (TFF) aralık ayında yaptığı toplantıda 35'er bin TL verme kararı aldığı ve ödemelerin yapıldığı ortaya çıktı.

Genelde ayda 1 kez toplanan etik kurul üyelerinin aylık bin lira huzur hakkı aldığı, ancak o dönemde defalarca toplantı yapıp ekstra mesai harcadıkları için bu ödeme kararının TFF yönetimi tarafından alındığı öğrenildi. Yönetim kurulunun aynı dönemde Fenerbahçeli yönetici ve taraftarlar tarafından hedef tahtasına konan Hukuk Kurulu Başkanı Profesör İlhan Helvacı ve kurul üyelerine de 2 maaş ikramiye verdiği kaydedildi. Savunmaların ardından yazılan ikinci rapor için ise ödeme yapılmadığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem