Askerlikte devrim! Evde askerlik geliyor

Çözüm Süreci'nin başarılı şekilde ilerlemesi, Yahudi baronları bir hayli zor durumda bırakırken Türkiye'de de son derece önemli adımların atılmasını sağladı. Özellikle askerlik konusundaki yeni düzenleme, devrim niteliğinde.Yönetmeliğin 'izinler' ile ilgi

Askerlikte devrim! Evde askerlik geliyor

Çözüm Süreci'nin başarılı şekilde ilerlemesi, Yahudi baronları bir hayli zor durumda bırakırken Türkiye'de de son derece önemli adımların atılmasını sağladı. Özellikle askerlik konusundaki yeni düzenleme, devrim niteliğinde.

Yönetmeliğin 'izinler' ile ilgili maddesinde yapılan düzenlemeye göre, erbaş ve erlere, noksan hizmetin tamamlatıldığı birlik/ kurumun bulunduğu il/ ilçe mülki sınırları içinde ikamet ettiklerini yazılı olarak bildirdikleri kanuni yakınları yanına, ilgili fıkradaki gün sınırlamasına bağlı kalınmaksızın bir müjde verildi. Er ve erbaşlara, birlik/kurum amirliği tarafından mesai bitiminden ertesi günün mesai başlangıcına kadar gece yatısı izni verilebileceği belirtildi. 

BÜYÜK SEVİNÇ 

Kışlalarda çok büyük sevinç yaratan bu düzenleme, on binlerce Mehmetçik ve aileleri için adeta yeni yıl hediyesi oldu. Askeri yetkililer, çalışmanın uzun süre önce başlatıldığı ve düzenlemenin tamamlandığına dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler