Askerlerin başına 'horon' iş açtı!

Trabzon, Ordu, Gümüşhane, Samsun ve Rizeli bir grup askerin şehirlerinin futbol takımlarının formalarını giyerek kemençe eşliğinde horon oynadı

Askerlerin başına 'horon' iş açtı!

Trabzon, Ordu, Gümüşhane, Samsun ve Rizeli bir grup askerin şehirlerinin futbol takımlarının formalarını giyerek kemençe eşliğinde horon oynarken Hakkari’nin Çukurca ilçesinde çektikleri ve Youtube’de paylaştıkları “Bize her yer Trabzon” temalı cep telefonu görüntüleri nedeniyle haklarında soruşturma açıldığı öğrenildi.

Görüntülerdeki gençlerin askeri kuralları ihlal ettikleri gerekçesiyle birliklerinde haklarında soruşturma açıldığı öğrenildi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Köprülü Jandarma Tabur Komutanlığı'nda askerlik yapan gençlerin 21 Ocak'ta Youtube yükledikleri videoda Karadeniz bölgesindeki illerden giden 11 asker yer alıyor. Hakkari-Çukurca yön tabelalarının önünde 8 asker, Trabzonspor, Samsunspor ve Orduspor formaları ile horon oynarken, bir asker kemençe çalıyor.

Diğer iki asker de üzerinde, "Bize Her yer Trabzon" yazısı bulunan kaşkolu Hakkari tabelasının önünde tutuyor. Horon oynarken isimlerini ve memleketlerini söyleyen askerler, daha sonra da "Bize Her Yer Trabzon’ diye bağırıyor. Yaklaşık 8 dakikalık video sosyal paylaşım ağlarında en çok paylaşılan görünütler arasında yer alırken, internette de izlenme rekoru kırıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem