Askerle polis rekabeti yapmayın

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kimsenin askerle polis arasında bir meslek rekabeti oluşturmamasını isteyerek, ''Her iki kuruluşumuz da el ele omuz omuza terörle mücadeleyi sürdürmektedir." dedi.Rize'de halka hitap eden Erdoğan, terör örgütünce Çukurca'da

Askerle polis rekabeti yapmayın

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kimsenin askerle polis arasında bir meslek rekabeti oluşturmamasını isteyerek, ''Her iki kuruluşumuz da el ele omuz omuza terörle mücadeleyi sürdürmektedir." dedi.

Rize'de halka hitap eden Erdoğan, terör örgütünce Çukurca'da 25 askerin şehit edilmesinin ardından, gerek içerde, gerek dışarıda birçok operasyon yapıldığını anlattı.

Operasyonlara devam edileceğini aktaran Erdoğan, şunları söyledi: ''Durmayacağız, yapmaya devam edeceğiz. Bu konuda da bir şey söylüyorum, çok açık net söylüyorum; Kimse ama kimse, ister kırsalda, ister şehir içinde, askerimizle polisimiz arasında bir meslek rekabeti oluşturmaya çalışmasın. Her iki kuruluşumuz da el ele, omuz omuza vererek terörle mücadeleyi sürdürmektedir. Birisi önde, birisi geride diye bir şey yok. Her ikisi de 'Her şey vatan için, her şey Türkiye için, her şey milletimiz için' diyerek bu çalışmayı sürdürüyor ve böyle sürdüreceğiz. Bu mücadelemiz istihbarat paylaşımıyla başlamıştır, aynı şekilde devam etmektedir, devam edecektir.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem