Askeri helikopterler Suriye sınırında

Genelkurmay Başkanlığı'ndan gelen heyet 2 askeri helikopter ile Türkiye-Suriye sınırında inceleme yaptıktan sonra bölgeden ayrıldı. Suriye'de kimyasal saldırının ardından müdahale ihtimali giderek arttı. Genelkurmay Başkanlığı da sınır kapılarındaki güven

Askeri helikopterler Suriye sınırında
Genelkurmay Başkanlığı'ndan gelen heyet 2 askeri helikopter ile Türkiye-Suriye sınırında inceleme yaptıktan sonra bölgeden ayrıldı.
 
Suriye'de kimyasal saldırının ardından müdahale ihtimali giderek arttı. Genelkurmay Başkanlığı da sınır kapılarındaki güvenlik önlemlerini artırdı. Genelkurmay Başkanlığı'ndan bölgeye giden heyet, iki askeri helikopterle Türkiye-Suriye sınırında havadan inceleme yaptı.
 
Genelkurmay heyeti daha sonra bölgeden ayrıldı.Suriye'de kimyasal saldırının ardından müdahale ihtimali giderek arttı. Genelkurmay Başkanlığı da sınır kapılarındaki güvenlik önlemlerini artırdı. Genelkurmay Başkanlığı'ndan bölgeye giden heyet, iki askeri helikopterle Türkiye-Suriye sınırında havadan inceleme yaptı.
 
Genelkurmay heyeti daha sonra bölgeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem