Askeri araç devrildi:1 şehit, 2 yaralı

Adana E Tipi Kürkçüler Cezaevi'nde görevli Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Güven Fatih Hiçdurmaz ve iki er, hastanelerdeki mahkum koğuşlarını kontrol etmek için askeri araçla cezaevinden ayrıldı.Dr. Ekrem Tok Adana Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi

Askeri araç devrildi:1 şehit, 2 yaralı

Adana E Tipi Kürkçüler Cezaevi'nde görevli Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Güven Fatih Hiçdurmaz ve iki er, hastanelerdeki mahkum koğuşlarını kontrol etmek için askeri araçla cezaevinden ayrıldı.

Dr. Ekrem Tok Adana Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ndeki mahkum koğuşunu kontrol ettikten sonra cezaevine dönmek üzere yola çıkan askerleri taşıyan araç, D-400 karayolunun Kürkçüler Cezaevi yakınlarında kontrolden çıkarak, devrildi.

Kazada, Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Güven Fatih Hiçdurmaz olay yerinde hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan yaralı erlerden aracı kullananın durumunun ağır olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem