Askeri araç dereye uçtu

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde devriye görevi yapan askeri araç Hacıbey Deresi'ne uçtu. araçta bulunan bir uzman çavuş sulara kapılarak kayboldu.Uzman çavuşun bulunması için bölgede arama- kurtarma çalışmaları başlatıldı.Sabah saatlerinde Şemdinli İlçesi

Askeri araç dereye uçtu

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde devriye görevi yapan askeri araç Hacıbey Deresi'ne uçtu. araçta bulunan bir uzman çavuş sulara kapılarak kayboldu.

Uzman çavuşun bulunması için bölgede arama- kurtarma çalışmaları başlatıldı.Sabah saatlerinde Şemdinli İlçesi'nin Irak sınırında bulunan Derecik Beldesi'nde devriye görevi yapan askeri araç, Hacıbey Deresi'ne uçtu.

Araçta bulunan bir uzman çavuş sulara kapılarak kayboldu.Askeri araçta kaç askerin bulunduğu yönünde bilgi verilmezken, kaybolan uzman çavuşun bulunması için bölgede asker köylülerle birlikte arama-kurtarma çalışmaları başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem