Askere roketli saldırı

 Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, Uzuntarla mevkisinde askeri konvoya teröristlerce roketatarlı saldırı düzenlendiğini, olayda ölen ya da yaralananın olmadığını bildirdi. Vali Taşkesen, yaptığı açıklamada, Tunceli-Pülümür karayolundan geçiş yapan askeri k

Askere roketli saldırı

 

Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, Uzuntarla mevkisinde askeri konvoya teröristlerce roketatarlı saldırı düzenlendiğini, olayda ölen ya da yaralananın olmadığını bildirdi.

 

Vali Taşkesen, yaptığı açıklamada, Tunceli-Pülümür karayolundan geçiş yapan askeri konvoya, Uzuntarla mevkisinde teröristlerce roketatarlı saldırı düzenlendiğini söyledi.

 

Teröristlerce atılan 2 roketten birinin havada patladığını, diğerinin ise patlamadan yola düştüğünü belirten Taşkesen, "Patlamayan roket, güvenlik güçlerimizce kontrollü olarak imha edildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı" dedi.

 

Taşkesen, kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyonların sürdüğünü kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler