Askere hostes yok!

Milli Savunma Bakanlığı ile Türk Hava Yolları arasındaki protokol sonrası ücretsiz asker sevkiyatı başladı.Türk Hava Yolları, İstanbul’dan Van’a en büyük asker sevkiyatını bugün yaptı. Milli Savunma Bakanlığı ile Türk Hava Yolları arasında imzalanan proto

Askere hostes yok!


Milli Savunma Bakanlığı ile Türk Hava Yolları arasındaki protokol sonrası ücretsiz asker sevkiyatı başladı.

Türk Hava Yolları, İstanbul’dan Van’a en büyük asker sevkiyatını bugün yaptı. Milli Savunma Bakanlığı ile Türk Hava Yolları arasında imzalanan protokol çerçevesinde askerlerin uçaklarla ücretsiz sevkiyatının sağlanmasını içeren anlaşma sonrası bugün en büyük aktarma noktası olan Van’a yoğun uçuş yapıldı.

Sabah saatlerinden itibaren Atatürk Havalimanı’na gelen çok sayıda asker, kendilerini Van’a ulaştıracak uçağa bindi. 2’si Türk Hava Yolları’nın tarifeli, 2’si özel ve biri de Anadolujet’e ait olmak üzere toplam 5 uçak Van’a hareket etti.

Uçaktaki yolcuların neredeyse tamamına yakınının asker olması sebebiyle Türk Hava Yolları, kabinde farklı bir uygulamaya imza attı. Normal uygulamada ortalama her uçuşta sadece bir erkek kabin memuru görevlendiren Türk Hava Yolları, Van’a yapılan asker sevkiyatlarında bütün ekibi erkek kabin memurlarından oluşturdu.

THY’nin asker taşıyan uçaklarda kadın kabin memuru görevlendirmemesine ilişkin bilgi verilmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem