Askere gidecek genç 20 gündür kayıp

İzmir'in Tire İlçesi'ne bağlı Yenişehir Köyü'nde ailesiyle yaşayan ve askere gitmeye hazırlanan 20 yaşındaki İlhan Dede'den yaklaşık 20 gündür haber alınamıyor. Çocuklarının hayatından endişe eden ailesi, bulunması için yetkililerden yardım istedi.Tire İl

Askere gidecek genç 20 gündür kayıp

İzmir'in Tire İlçesi'ne bağlı Yenişehir Köyü'nde ailesiyle yaşayan ve askere gitmeye hazırlanan 20 yaşındaki İlhan Dede'den yaklaşık 20 gündür haber alınamıyor. Çocuklarının hayatından endişe eden ailesi, bulunması için yetkililerden yardım istedi.

Tire İlçesi'ne bağlı Yenişehir Köyü'nde ailesiyle yaşayan İlhan Dede, yaklaşık 1.5 yıldır çalıştığı kebabçıdan maaşını aldıktan sonra ortadan kayboldu. Oğlunun eve gelmemesi üzerine durumdan şüphelenen baba Kazım Dede, cep telefonunu açmadığını ve hayatından endişe ettiğini kaydetti. Oğlunu aramadık yer bırakmadığını ve jandarma ile polise kayıp başvurusunda bulunduğu belirten Kazım Dede, "Oğlumun kimseye zararı yoktu. Kendi halinde biriydi. Kısa süre sonra askere gidecekti. Evladımı görenlerin en yakın güvenlik birimine haber vermelerini rica ediyorum. Yetkililerden de yardım istiyorum" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler