Askere bombalı tuzak!

Şırnak'ın Cizre İlçesi İlçesi yakınlarında PKK'lı teröristler, karayoluna yerleştirdiği 20 kilo toz TNT ve gübre kullanarak hazırladığı patlayıcıyı askerlerin geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlattı. Patlamada ölen ve yaralanan olmadı.İkizce Tugay K

Askere bombalı tuzak!

Şırnak'ın Cizre İlçesi İlçesi yakınlarında PKK'lı teröristler, karayoluna yerleştirdiği 20 kilo toz TNT ve gübre kullanarak hazırladığı patlayıcıyı askerlerin geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlattı. Patlamada ölen ve yaralanan olmadı.

İkizce Tugay Komutanlığı'na bağlı askerler Şırnak-Cizre karayonun Kızılsu Mevkii'nde patlayıcı arama taraması yaparken PKK'lı teröristler askerin güzergahına mayınlı tuzak kurdu. Teröristler, dün sabah arama tarama faaliyeti sırasında karayolu kenarına yerleştirdikleri 20 kilo toz TNT ve gübre kullanarak hazırladığı el yapımı patlayıcıyı askerlerin geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlattı. Patlamada ölen ve yaralanan olmadı. Bölgede kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için başlatılan operasyonlar sürdürülüyor.

Bu arada Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde de bölücü örgütten kaçan bir PKK'lı terörist silahnıyla birlikte güvenlik güçlerine teslim oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler