Asker yanlışlıkla kendini vurdu

TUNCELİ'nin Pülümür İlçesi'ne bağlı Kocatepe Köyü'nde bulunan Jandarma Karakolu'nda, vatani görevini yapan, adı ve rütbesi öğrenilemeyen bir asker, yanlışlıkla kendini vurdu. Omuzundan yaralanan askerin hastaneye getirilmesi için yolda kar temizleme çalış

Asker yanlışlıkla kendini vurdu

TUNCELİ'nin Pülümür İlçesi'ne bağlı Kocatepe Köyü'nde bulunan Jandarma Karakolu'nda, vatani görevini yapan, adı ve rütbesi öğrenilemeyen bir asker, yanlışlıkla kendini vurdu. Omuzundan yaralanan askerin hastaneye getirilmesi için yolda kar temizleme çalışması yapılıyor.
 

Pülümür İlçesi'nde, 2 bin 500 rakımlı Kocatepe Köyü'nde bulunan jandarma karakolunda, görevli bir asker, yanlışlıkla kendini yaraladı. Nöbet dönüşü karakola dönen askerin ayağının kayması sonucu elinin tetiğe değdiği ve silahın ateş alması sonucu omuzundan yaralandığı belirtildi.

Yoğun kar yağışı nedeniyle helikopterlerin havalanamadığı bölgede, yaralı askerin alınabilmesi için Tunceli Özel İdare Sekreterliği’ne bağlı iş makinaları kara yolunda kar temizleme çalışması başlattı. İş makinalarının hemen arkasında ise sağlık ekipleri ve ambulans hazır bekletiliyor. Sağlık ekipleri ve ambulansın Kırmızı Köprü Mevkii'nde bekletildiği, yol çalışmasının tamamlanması halinde karakola ancak ulaşılabilecek.Yaralı askere ilk müdahalenin karakolda bulunan sağlık ekibi tarafından yapıldığı, durumunun iyi olduğu ancak kan kaybının devam ettiği bilgisi verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler