Asgari ücrette ikinci toplantı da sona erdi

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2016'da geçerli olacak asgari ücretin belirlenmesi çalışmaları kapsamında ikinci kez Türk-İş Genel Merkezi'nde toplandı. Komisyonda işçi kesimini Türk-İş, işveren tarafını ise Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK

Asgari ücrette ikinci toplantı da sona erdi

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2016'da geçerli olacak asgari ücretin belirlenmesi çalışmaları kapsamında ikinci kez Türk-İş Genel Merkezi'nde toplandı. Komisyonda işçi kesimini Türk-İş, işveren tarafını ise Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) temsil etti. Komisyonda Kalkınma Bakanlığı, TÜİK ve Hazine Müsteşarlığı temsilcileri de yer aldı. Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder'in başkanlık ettiği toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. Bir sonraki toplantı ise 18 Aralık 2015 tarihinde TİSK Genel Merkezi'nde yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem