Aselsan'daki ölümlerin sebebi ne?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, bu soruların da yer aldığı, Aselsan'daki ölümler ile ilgili soru önergesini, geçtiğimiz günlerde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yanıtlaması istemiyle Meclis Başkanlığı'na sundu.Tanrıkulu'na yanıt Milli Savunma B

Aselsan'daki ölümlerin sebebi ne?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, bu soruların da yer aldığı, Aselsan'daki ölümler ile ilgili soru önergesini, geçtiğimiz günlerde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yanıtlaması istemiyle Meclis Başkanlığı'na sundu.

Tanrıkulu'na yanıt Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'dan geldi. Yanıtta, bahsi geçen konuların Cumhuriyet Savcılığı'na intikal ettiği ve adli tahkikatın devam ettiği ifade edildi. Ancak geçtiğimiz Ocak ayında hayatını kaybeden Erdem Uğur'un hangi projede çalıştığı, 2006'da başlayıp günümüze kadar süren ölümler ile ilgili nasıl bir soruşturma yürütüldüğü konuları yanıtsız kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler