"ASELSAN'daki mühendisin ölümü derinlemesine soruşturulmalı"

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, ASELSAN mühendislerin ölümleriyle ilgili görüşünün sorulması üzerine de son derece üzücü bir hadise olduğu değerlendirmesinde bulundu.Elvan, "Daha önce de bazı mühendis kardeşlerimiz hayatlarını bir ş

"ASELSAN'daki mühendisin ölümü derinlemesine soruşturulmalı"

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, ASELSAN mühendislerin ölümleriyle ilgili görüşünün sorulması üzerine de son derece üzücü bir hadise olduğu değerlendirmesinde bulundu.

Elvan, "Daha önce de bazı mühendis kardeşlerimiz hayatlarını bir şekilde kaybettiler ve bu konuda bildiğim kadarıyla tam olarak aydınlanmadı. Ben mutlaka bu hadisenin aydınlanması gerektiğini düşünüyorum. ASELSAN ülkemizin güzide kurumlarından bir tanesi. Özellikle teknolojik alanda hem Türk Silahlı Kuvvetlerimizi hem de iletişim, bilişim anlamında gerçekten ülkemize çok önemli katkılar sağlayan bir kurum. Bu kurumumuzda bu tür hadiselerin yaşanması bizleri üzüyor. Mutlaka derinlemesine olayın soruşturulması gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler