Artvin'de ilginç görüntü

Türkiye'nin en yüksek barajı Artvin Yusufeli Barajı'nın inşaatında kullanılacak olan iş makinelerinin havadan indirilmesi ilginç görüntülere sahne oldu. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Artvin Yusufeli Barajı'nın çalışmaları hakkında fotoğraflar p

Artvin'de ilginç görüntü

Türkiye'nin en yüksek barajı Artvin Yusufeli Barajı'nın inşaatında kullanılacak olan iş makinelerinin havadan indirilmesi ilginç görüntülere sahne oldu.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Artvin Yusufeli Barajı'nın çalışmaları hakkında fotoğraflar paylaştı. Fotoğrafta dikkat çeken olay ise tonlarca ağırlığa sahip iş makinelerinin havadan indirilmesi oldu. Eroğlu'nun "İş araçlarımız havada.. Dünyanın 3'üncü, Türkiye'nin en yüksek barajı Artvin Yusufeli Barajı inşaatından kareler." notuyla paylaştığı fotoğraflar kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi topladı.

Artvin'de ilginç görüntü

Artvin'de ilginç görüntü

Artvin'de ilginç görüntü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler