Artvin Polisi'nden "Kontör uyarısı

 Artvin Polisi, vatandaşları kontör dolandırıcılığı olaylarına karşı uyardı. Artvin İl Emniyet Müdürlüğünce, kentte son günlerde kontör dolandırıcılığı olaylarının artması üzerine, bu tür olaylar hakkında bilgiler bulunan broşürler hazırlandı. Ev ve iş ye

Artvin Polisi'nden "Kontör uyarısı

 

Artvin Polisi, vatandaşları kontör dolandırıcılığı olaylarına karşı uyardı.

 

Artvin İl Emniyet Müdürlüğünce, kentte son günlerde kontör dolandırıcılığı olaylarının artması üzerine, bu tür olaylar hakkında bilgiler bulunan broşürler hazırlandı.

 

Ev ve iş yerlerine giderek vatandaşlara broşürleri dağıtan polisler, sözlü olarak ta vatandaşlara bilgiler aktardı.

 

Polis yetkilileri, son zamanlarda dolandırıcıların farklı senaryolarla kendilerini polis, savcı, hakim, MİT görevlisi veya asker olarak tanıtarak değişik isteklerde bulundukları vatandaşları telefon aracılığıyla dolandırmaya çalıştığını söyledi.

 

Dolandırıcıların özellikle kontör istediğini belirten yetkililer, vatandaşların bu tür olaylara karşı duyarlı olmasını istedi.

 

Yaklaşık bir hafta sürecek uygulama kapsamında, polislerin her gün vatandaşlara bilgiler aktaracağı ve broşür dağıtacağı belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler