Artık saçta serbest!

 Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, okullarda tek tip kıyafet zorunluluğu kaldıran yönetmelikle öğrencilerin uzun saçla okula gitmesinin de önünün açılacağını ifade etti. Milli Eğitim Bakanlığı'nın ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin kılık ve kıyafetle

Artık saçta serbest!

 Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, okullarda tek tip kıyafet zorunluluğu kaldıran yönetmelikle öğrencilerin uzun saçla okula gitmesinin de önünün açılacağını ifade etti.
 
Milli Eğitim Bakanlığı'nın ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin kılık ve kıyafetlerini düzenleyen yönetmeliği değişti.
 
Yeni yönetmelikle öğrencilerin, okul ve sınıflarda tek tip kıyafet zorunluluğu sona ererken, imam-hatiplerde türban serbestisi getirildi.
 
UZUN SAÇ SERBEST
Konuyla ilgili NTV'ye açıklama yapan Dinçer, Dinçer, "Çocukların saçlarının uzun diye okul idaresi tarafından kesilmemesini sağlayacak türden tedbirler de var. Şayet okul yöneticilerimiz şimdiden onu uygulamaya koyarsa mutlu olurum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler