Artık olayları ve olanları kınamıyoruz…

Bizim neslin Uşakları adlı grup Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırı ile ilgili açıklama yaptı.İşte O açıklamaArtık olayları ve olanları kınamıyoruz…Yeter…Bugün artık kınama zamanı değil. Ahlaklı, dürüst ve toplumumuza yakışan sorumluluk sahibi yöneticile

Artık olayları ve olanları kınamıyoruz…

Bizim neslin Uşakları adlı grup Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırı ile ilgili açıklama yaptı.

İşte O açıklama

Artık olayları ve olanları kınamıyoruz…

Yeter…

Bugün artık kınama zamanı değil. Ahlaklı, dürüst ve toplumumuza yakışan sorumluluk sahibi yöneticilerin toplumumuzun geleceği için olanları sadece kınamaktan öte asli görevlerini yapma zamanı.
 
Yeter…
Sporun kardeşlik ve barış olduğunu özümseyemeyen,  etik değerlerden ödün verildiğinde ve ahlaki kurallardan yoksun kalındığında değerlerimizin ve her şeyin bir gün mutlaka çökeceğini bilmeyen otoritelerin artık duyarlı davranma zamanı.
 
Yeter…
Atalarımızdan emanet aldığımız şanlı tarihimizi bugünkü uygulamaları, beyanatları ve tutumlarıyla gelecek nesillere neredeyse kanlı bir tarih olarak bırakmaya sebebiyet verecek olan, cehaletle beslenen her kademedeki sorumsuz idarecilerin artık susma zamanı.
 
Yeter…
Saçmalık kusan ağızların, saçma atan bir silah kadar tehlikeli olduğu bilinsin artık ve sadece “Ya susmak ya da suskunluktan daha kıymetli bir söz söylemek gerektiğini bilenler konuşsun” artık.
 
Yeter…
Olaylar ardından sadece kınamayla yetinen tüm kurum ve kuruluşlarımızdan dürüstlük, adalet, barış, sevgi ve saygıyla beslenen sporumuzu geri istiyoruz.
 
Bu vesileyle Fenerbahçe futbol takımının yönetici, futbolcu ve tüm çalışanlarına ve tüm spor camiasına yaşanan trajik olay nedeniyle geçmiş olsun diyor, saldırıda yaralanan hemşerimiz Sn.Ufuk Kıran’a acil şifalar diliyoruz.
Bu saldırıyı yapanların biran önce emniyet güçlerimiz tarafından bulunup adalete teslim edilmesini bekliyoruz.
 
“Bizim Neslin Uşakları”
BNU Yönetim Kurulu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem