Arsin'de açılış günü

Trabzon’un Arsin ilçesinde yarın (12 Mart Cumartesi) Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun da katılımı ile çeşitli açılışlar yapılacak.    Açılış programları sabah saat 10.00’da ilk olarak Endüstri Meslek Lisesi’nin açılışı ile başlayacak.

Arsin'de açılış günü
Trabzon’un Arsin ilçesinde yarın (12 Mart Cumartesi) Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun da katılımı ile çeşitli açılışlar yapılacak. 
 
Açılış programları sabah saat 10.00’da ilk olarak Endüstri Meslek Lisesi’nin açılışı ile başlayacak. Ardından atık su arıtma tesisinin, Arsin 100 yataklı İmam Hatip Lisesi’nin, 12 kameralı Arsin MOBESE Sistemi’nin ve Arsin OSB’de modernizasyonu gerçekleştirilen tesislerin açılışları gerçekleştirilecek.
 
Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, söz konusu açılışların yanı sıra belediyeye yeni hizmet yılında alınan 4 kamyon 1 yol süpürme aracı, 1 beko loder kazıyıcı yükleyici iş makinesinin de törenle hizmete gireceğini söyledi.
 
Arsin halkına verdiği sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Şen “Söz verdiğimiz gibi, halkımıza ilçemize yapmayı planladığımız yatırımlarımızı bir bir hayata geçiriyoruz. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu, kıymetli milletvekillerimiz ve şehrimizin önde gelen isimleri ile Arsin’de yeni yatırımların startını vereceğiz. Çok mutluyum, ve bu hizmetlerin artarak devam edeceğine inanıyorum. Çünkü AK kadrolar iktidarda olduğu sürece yatırımların ve bizim hizmetlerimizin ardı arkası kesilmeyecektir” dedi.
 
Şen, açılış programlarının ardından Arsin OSB’de işadamları ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu’nun bir araya geleceğini, sorunların konuşulacağı bu toplantının ardından da belediye binasında yapılması gündemde olan Yatarımı Adası ile ilgili bir toplantının gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler