Arnavutluk kaybetti, Kosova da üzüldü

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri çerçevesinde Arnavutluk Milli Futbol Takımının Sırbistan ile oynadığı karşılaşma, Kosova'da da büyük ilgiyle takip edildi.Arnavutluk Futbol Milli Takımı'na destek için binlerce Kosovalı, Priştine merkezinde bir ara

Arnavutluk kaybetti, Kosova da üzüldü

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri çerçevesinde Arnavutluk Milli Futbol Takımının Sırbistan ile oynadığı karşılaşma, Kosova'da da büyük ilgiyle takip edildi.

Arnavutluk Futbol Milli Takımı'na destek için binlerce Kosovalı, Priştine merkezinde bir araya geldi. Kurulan dev ekrandan maçı izlemek için şehrin ana meydanında toplanan Kosovalılar, maç öncesinde meşaleler yakarak ve bayrak açarak, Arnavutluluk'a destek verdi.

Sağanak yağmura rağmen maç heyecanını sonuna kadar yaşayan Kosovalılar, mücadelenin Sırbistan lehine 2-0 bitmesine son derece üzüldü. Arnavutluk'un Fransa 2016'ya vize kazanacağı maçı kaybetmesi Kosovalılar'da hüzünle karşılandı.

Dev ekrandan maçın izlenmesi organizasyonu, Kosova Kültür Bakanlığı ile Priştine Belediyesi tarafından gerçekleştirildi.

Arnavutluk kaybetti, Kosova da üzüldü

Arnavutluk kaybetti, Kosova da üzüldü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem