Arkasına bile bakmadan kaçtı!

İzmir'in Konak ilçesinde otomobilin karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir yayaya çarptığı anlar kameralara yansıdı. Kaza sonrası yaya 20 metre ileriye fırlarken, sürücü arkasına bile bakmadan kaçtı. İzmir'de, dikkatsizlik ve aşırı hız kazaları beraberinde

Arkasına bile bakmadan kaçtı!

İzmir'in Konak ilçesinde otomobilin karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir yayaya çarptığı anlar kameralara yansıdı. Kaza sonrası yaya 20 metre ileriye fırlarken, sürücü arkasına bile bakmadan kaçtı.

İzmir'de, dikkatsizlik ve aşırı hız kazaları beraberinde getirdi. Araçların ve motosikletlerin yayalara çarptığı an saniye saniye mobese kameralarına yansıdı. Konak ilçesi Alsancak Gar kavşağında gece saatlerinde kaydedilen görüntülerde, bir yaya karşıdan karşıya geçmek isterken aşırı derecede süratli bir otomobili fark etmedi. Seyir halinde ilerleyen araç yayaya hızla çarptı. Yaya çarpmanın etkisiyle yaklaşık 20 metre ileriye fırlayarak ağır yaralandı.

SÜRÜCÜ ARKASINA BİLE BAKMADI

Sürücü kazanın ardından arkasına bile bakmadan kaçtı. Kaza sonrası ağır yaralanan vatandaşa, o sırada yoldan geçen bir ambulansın içerisindeki sağlık görevlileri müdahale etti. Tüm bu yaşananlar kamera tarafından kayda alındı.

YAYA METRELERCE HAVAYA FIRLADI

Benzer bir kaza yine gece Gaziler Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir otomobil, karşıdan karşıya geçmek isteyen bir yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle talihsiz yaya metrelerce fırlayarak yaralandı. O sırada bir vatandaş kazadan kıl payı kurtuldu. Alsancak Gar kavşağında yaşanan son kazada da bir motosiklet yaya geçidinin üzerinde bir vatandaşa çarptı. Yaya, kazayı hafif sıyrıkla atlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler