Arka Sokaklar'da sürpriz!

Kanal D'nin 6 sezondur yayınlanan dizisi Arka Sokaklar bu sene sezon finalini sevenlerini mutlu edecek aksiyon sahneler ile kurgulamıştı ama 6 yıllık geleneğini bozdu Bundan önceki 5 sezonda hep ana karakterlerden birinin yaralanması ile final yapan Arka

Arka Sokaklar'da sürpriz!

Kanal D'nin 6 sezondur yayınlanan dizisi Arka Sokaklar bu sene sezon finalini sevenlerini mutlu edecek aksiyon sahneler ile kurgulamıştı ama 6 yıllık geleneğini bozdu Bundan önceki 5 sezonda hep ana karakterlerden birinin yaralanması ile final yapan Arka Sokaklar, bu kez yaralanan Elif'in ölümü ile farklı bir final yapmış oldu.

ÇAĞLA KUBAT NEDEN AYRILDI?
Bundan önceki 5 sezonda hep ana karakterlerden birinin yaralanması ile final yapan Arka Sokaklar, bu kez yaralanan Elif'in ölümü ile farklı bir final yapmış oldu.

Peki Elif rolünü canlandıran Çağla Kubat neden öldü? Milli sporcumuz Çağla Kubat'ın bu yıl çok sörf yarışları var. Kubat bu nedenle dizi ekibinden ayrılıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler