Arınç: Trabzon önemli bir şehir!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Türkiye son yıllarda 30 milyonun üzerinde turisti ağırlıyor ve 30 milyar doların üzerinde gelir temin ediyor. Trabzon da bunlardan çok büyük pay alacak illerimizin başında geliyor" dedi. Trabzon Büyükşehir Belediyesinin

Arınç: Trabzon önemli bir şehir!
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Türkiye son yıllarda 30 milyonun üzerinde turisti ağırlıyor ve 30 milyar doların üzerinde gelir temin ediyor. Trabzon da bunlardan çok büyük pay alacak illerimizin başında geliyor" dedi.
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin halka yönelik düzenlediği iftar programına katılmak üzere Trabzon'a gelen Arınç, Valiliği ziyaret etti.
 
Valilik anı defterini imzaladıktan sonra makamına geçtiği Vali Abdil Celil Öz'den kent hakkında bilgi alan Arınç, burada yaptığı konuşmada, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bu iftara katılmak istediğini ancak hükumet kurma çalışmaları sebebiyle bunun mümkün olmadığını anlattı.
 
Davutoğlu'nun, iftara kendisinin gitmesini istediğini belirten Arınç, Trabzon'un herkesin çok sevdiği tarihi geçmişi olan bir il olduğunu söyledi.
 
Son genel seçimde AK Parti'nin başarılı olarak 4 milletvekili, CHP ve MHP'nin de birer milletvekili çıkardığını hatırlatan Arınç, Trabzon'a kamu yatırımlarının da geçmişten beri yapıldığını ve bunların bazılarının büyük yatırımlar olduğunu kaydetti.
 
aa_picture_20150714_5853639_web.jpg
 
 
Bölgeye yeni yatırımlar gelmesi için ellerinden geleni yapacağını belirten Arınç, Trabzon'un turizm açısından da önemli bir şehir olduğunu ifade etti.
 
Arınç, Türkiye'de turizmin geliştiğini dile getirerek, "Türkiye son yıllarda 30 milyonun üzerinde turisti ağırlıyor ve 30 milyar doların üzerinde gelir temin ediyor. Trabzon da bunlardan çok büyük pay alacak illerimizin başında geliyor" şeklinde konuştu.
 
Ziyarette, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem