Arınç, NTV Spikerine Çıkıştı: Sen de Çabalama Ahmet Bey

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, NTV canlı yayınında gazeteci Ahmed Arpat'ın sorularını yanıtladı. Gündeme dair konuşan Arınç, gazeteciye de çıkıştı.HEDEFİNDE YÜKSEKDAĞ VARDICanlı yayın sırasında HDP'lilere yönelik eleştiride bulunan A

Arınç, NTV Spikerine Çıkıştı: Sen de Çabalama Ahmet Bey

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, NTV canlı yayınında gazeteci Ahmed Arpat'ın sorularını yanıtladı. Gündeme dair konuşan Arınç, gazeteciye de çıkıştı.

HEDEFİNDE YÜKSEKDAĞ VARDI

Canlı yayın sırasında HDP'lilere yönelik eleştiride bulunan Arınç'ın hedefinde HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ vardı.

Arınç,Yüksekdağ'ı eleştirirken "PKK'nın eylemlerini sonlandırması konusunda HDP'nin daha aktif olması lazım. Ama bir taraftan bakıyorsunuz eş başkanlarından birisi "biz sırtımızı PYD ve YPG'ye yaskladık" diyor. Bunlar PKK'nın örgütleridir. KCK'da diğerleri de. Alfabede harf kalmamıştır. "Ben sırtımı buna yasladım" diyor Başbakan'la görüşmesinden sonra." dedi.

"BOŞUNA ÇABALAMA AHMET BEY"

Araya giren gazeteci Ahmet Arpat, "Ama bu noktada sayın Figen Yüksekdağ'ın açıklamaları var. Ben onu IŞİD'le mücadele eden bir güç olarak" dedi ancak Arınç, sözünü keserek biz bunların sözlerini tevil* edecek durumda değiliz Ahmet bey, sen de boşuna çabalama. Her şey ortada yazılı duruyor. "Ey PKK bırak bu silahı, bunları yapma bu alçaklıktır diyemiyor. Nötr kelimeler kullanıyor. Ölenler de Anadolu çocuklarıydı. Öldürenler için ne diyecekler. Hepsini üstleniyor. Ceylanpınar için, Malazgirt için elimizde telsiz kayıtları var elimizde" dedi.

Arınç'ın konuşması sırasında sinirlenmesi dikkat çekti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler