Arapların yeni gözdesi Hazal

 Ortadoğu da yayınlanan diziler de daha önce aranan isim olan fakat şuan da evli olan Tuğba Büyüküstün’e ve sanatçı Kenan Doğulu ile evlilik yolun da ilerleyen Beren Saat’e Arap izleyicilerin ilgisinin azaldığı ortaya çıktı. Ortadoğlu araştırma firmaların

Arapların yeni gözdesi Hazal

 

Ortadoğu da yayınlanan diziler de daha önce aranan isim olan fakat şuan da evli olan Tuğba Büyüküstün’e ve sanatçı Kenan Doğulu ile evlilik yolun da ilerleyen Beren Saat’e Arap izleyicilerin ilgisinin azaldığı ortaya çıktı.

 

Ortadoğlu araştırma firmalarının yaptığı ankette Türk bayan oyuncular da ilk sıraya Adını Feriha Koydum dizisi ile yıldızı daha da parlayan Hazal Kaya yerleşti.

 

Ünlü oyuncu Hazal Kaya konu ile alakalı, ‘’Ortadoğu da birçok kişi tarafından ilk sırada gözükmek beni çok mutlu etti. Dubai ve diğer arap ülkelerini ziyaret etmeyi düşünüyorum. Oralardan gelecek teklifleri de değerlendireceğim.’’dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler