Arapların kraliçesi hangisi?

 Türk dizileri Arabistan ve biçok ülkede oldukça beğeniliyor hatta reyting rekorları bile kırılıyor. Hal böyle olunca Arap sitesi MBC.net bi anket yaptı. Arap televizyon kanalı MBC'nin internet sitesi 'Yılın En İyileri'ni seçti.Anketin kraliçe kategorisin

Arapların kraliçesi hangisi?

 Türk dizileri Arabistan ve biçok ülkede oldukça beğeniliyor hatta reyting rekorları bile kırılıyor. Hal böyle olunca Arap sitesi MBC.net bi anket yaptı. Arap televizyon kanalı MBC'nin internet sitesi 'Yılın En İyileri'ni seçti.

Anketin kraliçe kategorisinde birinciliğin sahibi dizileriyle Orta Doğu'da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Tuba Büyüküstün oldu.
 
Büyüküstün'ü 'Gümüş' dizisiyle popülerleşen Songül Öden takip etti. Listede üçüncülüğün sahibi ise 'Fatmagül'ün Suçu Ne'deki rolüyle beğeni toplayan Beren Saat oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem