"Araplar Yahşi"

Silivri'de bir otelde zorla fuhuş yaptırıldığı ihbarını alan Asayiş Şube Ahlak ve Kumar Masası ekipleri, çoğunluğunu Faslı kadınların oluşturduğu 15 kadın ile otelde çalışan 4 personel ile 3 yabancı dil bilen aracıyı gözaltına aldı.  Gayrettepe Asayiş Şub

"Araplar Yahşi"

Silivri'de bir otelde zorla fuhuş yaptırıldığı ihbarını alan Asayiş Şube Ahlak ve Kumar Masası ekipleri, çoğunluğunu Faslı kadınların oluşturduğu 15 kadın ile otelde çalışan 4 personel ile 3 yabancı dil bilen aracıyı gözaltına aldı.

 

Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Masası, bir otelde çalıştırılma vaadiyle kandırılan çoğunluğunu Faslı turistlerin oluşturduğu Ukrayna ve Türkmenistan uyruklu kadınların zorla fuhuş yaptırıldığı ihbarıyla harekete geçti.

 

Silivri'de 3 yıldızlı turistik bir otele fuhuş yapmak için giden bir müşterinin ihbarıyla ismi gizli tutulan otele polis dün gece baskın yaptı. Müşteri gibi otelin restaurantına giden 3 polis, kadınlarla iletişimi sağlayan İngilizce, Rusça ve Arapça'yı iyi derecede konuşan aracıyla iletişim kurdu.

 

'ARAPLAR YAHŞİ'

 

Beğendikleri kadın için otel odası da dahil 2 saatliğine 500 TL'ye anlaşan polisler, "Araplar yahşi" diyerek dışarıda bekleyen arkadaşlarına baskın için işaret verdi. Kadın tacirlerinin müşterinin isteğine göre yaşları 20 ile 30 arasında değişen kadınları değişik ülkelerden getirdikleri öğrenildi.

 

VİCDAN AZABI ÇEKEN MÜŞTERİ İHBAR ETTİ

 

Polisten alınan bilgiye göre fuhuşa zorlanan kadınların ülkelerinden otellerde çalıştırılmak üzere iş vaadiyle kandırılarak ülkelerinden getirildikleri belirtildi. Fuhuşa zorlanan kadınlardan birinin para karşılığı beraber olduğu müşterisinden yardım istediği, vicdan azabı çeken müşterinin ihbarıyla olayın ortaya çıktığı ifade edildi. Kadınların başka otellere gidişinin yasak olduğu, fuhuşun da ismi açıklanmayan otelde gerçekleştiği ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem